• Draaikiep ramen plaaten is Weesp? Klop aan bij van Driessen!

  Wij zijn gespecialiseerd in het maken en plaatsen van draaikiep ramen in Weesp en omgeving. De oude schuiframen, die in vaak oudere woningen zitten, worden vervangen door op maat gemaakte nieuwe draaikiep ramen. Doordat we een exacte kopie maken van de profielen, en de glaslijnen op dezelfde plaats laten terugkomen blijft het raam authentiek. De draaikiep ramen worden van isolerend glas voorzien, wat een energiebesparing oplevert. Het is ook mogelijk de ramen met geluidswerend glas te plaatsen.

  In de fabriek worden de draaikiep ramen voor u op maat door computergestuurde banken en onder Komo Keur vervaardigd. Heeft u een monumentaal pand of heeft u een vergunning nodig om uw ramen te vervangen door draaikiep ramen? Neem dan contact op met Driessen Timmer- & Onderhoudsbedrijf en wij helpen u ook de benodigde vergunning en/of subsidie aan te vragen.

  Driessen heeft ruime ervaring in het plaatsen draaikiep ramen in Weesp en omgeving. U kunt bij Driessen dan ook een vakkundig bedrijf verwachten.

  Driessen helpt u ook de benodigde vergunning en/of subsidie aan te vragen.

   

  • Neem contact met ons op